SoMetHing.. AnyThing.. EveRyThing.. aBouT Me..

My photo
intro of me :: ~nur qasidah shakina ramli ~from KK bah.. ~23 years old ~student of Bachelor in Quality Management at University Tun Abdul Razak KK ~everyone can see who I appear to be but only a few know the real me..you can only see what I choose to show.. there's so much behind this smile.. others just don't know.. ~kindness is a mark of faith and whoever is not kind has no faith (Muslim)..

Friday, September 21, 2012

Hey! I've Got Too Many Good News Today... :D

assalamualaikum.. selamat malam u'ols.. camna semua? sihat? ndak kira la tubuh badan ka.. hati ka.. harap harap semuanya sihat macam aku ni hahh.. ALHAMDULILLAH..

today banyak benda baik yang aku mau share di sini.. yang mana 1 mau bagitau duluan ni aa.. hehe.. ok la.. first aku mau bagitau ARJUNA SAYANG dapat tau sudah penempatan dia di mana.. dia kena hantar kerja di Penjara Labuan.. ndak gak jauh betul dari KK kan.. bila cuti bule gak lawat lawat aku.. :)) dia start kerja 8 Oktober, insyaALLAH.. so masa untuk kami jumpa ndak la panjang betul.. dia pulang dari latihan pun sudah 3 Oktober.. just 5 days seja la.. tu pun belum potong masa dia ngan family di kampung.. :( tapi never mind.. hati ni tetap happy bila dia sudah start kerja dan dekat sikit ngan aku.. :p *dalam hati tengah berbunga-bunga cinta johh!

second pula.. MY BFF mau bertunang sudah 29 September ni, insyaALLAH.. aku memang dari awal lagi sudah agak pasal benda ni.. ndak payah mau surprise surprise.. hahaha.. tumpang happy untuk dia.. memang masa yang sesuai sudah mau mendirikan masjid.. masing masing pun sudah kerja kan.. mau tunggu apa lagi.. tapi aku ndak la dapat datang ni.. pasal sekarang ni loaded ngan kuliah kan.. insyaALLAH kahwinnya aku datang.. hehe.. hmm.. agak agak bila pula turn aku aa.. ndak sabar pula.. *wahh! gatalnya kau ni ekin.. =_='

and the last one is.. daddy sudah pulang dari outstation di Kelantan.. daddy belikan aku blouse dan sandal.. actually bukan sandal ba.. kalau tengok lama lama macam kasut tapi bukan.. ndak tau mau apa tu namanya.. tapi aku suka! memang niat mau beli sandal yang flat supaya senang mau jalan kaki ulang alik pergi kampus.. orang bilang ulam dicita pucuk mendatang ba.. hehe.. blouse tu pula kena ngan favorite color aku.. purple! kena betul ngan jiwa aku.. syukur ALHAMDULILLAH.. rezeki ALLAH mau bagi kan.. bukan kita bule agak.. :)

1 comment:

  1. semua berita baik yer.... bestnyer dapat give dari daddy.

    ReplyDelete