SoMetHing.. AnyThing.. EveRyThing.. aBouT Me..

My photo
intro of me :: ~nur qasidah shakina ramli ~from KK bah.. ~23 years old ~student of Bachelor in Quality Management at University Tun Abdul Razak KK ~everyone can see who I appear to be but only a few know the real me..you can only see what I choose to show.. there's so much behind this smile.. others just don't know.. ~kindness is a mark of faith and whoever is not kind has no faith (Muslim)..

Thursday, August 30, 2012

Wowww.. BEN ASHAARI Main Tweet Tweet Ngan Aku Laa.. XD

assalamualaikum.. selamat petang u'ols.. lambat sikit on9 hari ni.. wifi susah sikit di-on kalau ada tetamu datang rumah mau beraya.. bila sudah dapat on9 bukan blog seja dibuka tapi facebook and twitter pun dibuka dalam 1 masa sekali.. hehe.. 
dan yang bestnya masa buka twitter tadi i have got one special tweet from blogger terkenal Malaysia.. mungkin bagi kamu tu bukan la special sangat pun tapi bagi aku itu memang special.. hoho!! apa ndak percaya? hahh.. sila klik benda baik di bawah ni.. XD


bukan senang tau blogger terkenal camtu bule follow and mention someone in twitter.. sebab beliau banyak sangat peminat.. most of them memang blogger-blogger yang profesional.. kalau mau dibandingkan ngan aku ni apa la sangat.. followers di blog pun teda.. apa la nasib.. 
tapi its ok.. aku tetap rasa hepy.. rasa macam 1 penghargaan la gak kan.. at least beliau tau aku selalu ikut perkembangan penulisan beliau.. hehe.. 
eh lupa mau bagitau kan sepa blogger terkenal Malaysia tu.. beliau ialah BEN ASHAARI.. orangnya tinggi lampai dan berbadan sasa.. handsome dan ada baby yang cute bernama Qhaliff.. bila baby sudah cute konpom konpom la wife pun cantik kan.. hehehe.. *aku tau dari blog beliau ok! bukan jadi 'spy ndak berbayar'.. 
so bagi sepa sepa yang berminat mau kenal beliau ngan lebih dekat bule follow twitternya di sini dan like pagenya di sini gak.. beliau bukan blogger yang suka tulis pasal gosip atau benda merapuh yang macam aku tulis ni tapi semuanya pasal benda yang positif dan bule dijadikan panduan.. ndak percaya bule try follow blog beliau.. :))


22 comments:

  1. Terima kasih :) .. Apa yg awak tulis , tak merapu pun .. Saya doakan awak pergi lebih jauh dalam bidang yg awak minati .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. hehe.. terima kasih abg atas doanya.. :)

      Delete
  2. Nampak Encik Ben mention link blog Shakina dekat twitter.. Bertuah oh.. hehe.. support kamu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. TQVM! i really appreciate it.. :))

      Delete
  3. wahhh bestnyeee... untung lahh :DD
    hehe tahniahh, selamat maju jaya ! ^_^

    ReplyDelete
  4. gembira lah tu dpt tweet2 dgn blogger popular... untunglah badan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. msti la gmbira... rsa mcm ndak pecaya pn ada.. hehe.. :p

      Delete
  5. Selamat datang ke dunia blogging.Dah follow dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ.. nti sy follow blk ya.. keep in touch.. :)

      Delete
  6. Happy sungguh kan ? sy pun penah alami .. Rasa happy sesangat .. Lepas nie traffik anda akan meningkat .. weee ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! hehe.. mmg sdh meningkat pn.. ALHAMDULILLAH..

      Delete
  7. jemput singgah ke shoppylegacy.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH.. pasti akn singgah n follow.. :)

      Delete
  8. saya datang daripada blog bro ben ashaari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. terima kasih ya.. keep in touch! :D

      Delete
  9. saya pun sama ngan boni gak datang dari blog bro ben ashaari :)

    salam kenal dan follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya.. ngee.. salam kenal gak.. insyaALLAH sy follow.. keep in touch ok! :)

      Delete
  10. waahhh waahh, ben ashaari kot.. ok saya datang dari blog encik ben.. dan follow awak sekali.. happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQVM!! nti sy follow blk ya.. same goes to u.. :))

      Delete
  11. Replies
    1. salam kenal gak.. insyaALLAH sy follow.. insyaALLAH.. :)

      Delete